pokropit řasy, otevřít hráz
Anotace: taková rada pro všechny, dobře míňená, já třeba kropit neumím...
jednou za čas
nutné je kropení řas
kropte je často
je to lepší než sto
špatných slov.
jednou za čas
nutné je otevřít hráz
nechte ji pootevřenou
jinak vás do kouta zaženou
nahromaděný stres a bolest.
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: snupicek, Tacca, BARBYE, Mario de Janiero, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)