Hadi zbavují...
Anotace: Taková docela obyčejná...
Hadi zbavují se staré kůže,
nová nabízí se v ústrety.
Starou babku zdobí proutí nůše,
dědka zase dívčí úlety.
Jen tak ale nezestárnu přece,
štěstí hřeje mně o víc než rok.
Po pás ale chladí voda v řece,
v níž my vstoupili ve stejný krok.
Marně zpíváš naši píseň dávnou,
v srdíčku bol tajně nezkrýváš.
Mé oči už dávno k jiné planou,
pod hladinou citů nesplýváš.
My dva byli léta ochuzeni
o paprsek kterým láska vzplá.
A pak ráno tichlo probuzení,
pelest náhle jinou k sobě zvá.
Neproklínej ty dny,kdy my spolu,
kráčeli vstříc jako jeden stín.
V hladných očích prostřeného stolu,
tone vášeň nedopitých vín.
Hadi zbavují se staré kůže,
hloubka mění se v brod na mělký,
Zaplatil nám trním stonek růže,
uspal naší lásku navěky.
Přečteno 315x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Bíša, NikitaNikaT., Květka Š., Psavec, fab four, Nút, Mbonita, Tacca
Komentáře (4)
Komentujících (4)