Bříza
Anotace: Byla jednou jedna stará bříza..
Přiopilá větrem pod hvězdami,
léčila si křikem,pláčem splín.
Bříza,která ještě včera s námi,
byla naším svědkem spolu stín.
Zvedaje se vítr,plave listí,
z větve břízy zná svůj konec v dál.
A dnes bříza cizí kamna čistí,
co v ní ještě oheň včera plál.
Uhynula bříza spolu s námi,
skonal kořen břízy s ní i klín.
Kde v nedělním dešti pod hvězdami
kryl naše polibky její stín.
Přečteno 295x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Bíša, NikitaNikaT., Psavec, fab four, Tacca, Jan na Druhou
Komentáře (3)
Komentujících (3)