Růže
Anotace: setkání s přáteli
Ve zvadlém těle růže pulzuje duše
tichými výdechy uprostřed pokoje
neslyšnou písní rozezní prostoje
v řeči náladových hostů
dusno je z kouře z cigaret
ve sklenkách po cinkání nezbyly
ani stopy v průvanu
malujeme si budoucnost
jen jsme zapomněli
že ve zvadlém těle růže
pulzovala duše
Přečteno 411x
Tipy 13
Poslední tipující: Quigleika, Sam&ntha CH.Camberly Way, Agniezka, jedam, Psavec, Holis, jusTMee, Tacca, Art Brasi, JR
Komentáře (3)
Komentujících (3)