Chladnoucí čaj
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=PV45wpd_Ufw&NR=1
listopad za okny
čaj v křehkém porcelánu
pomalu chládne
někdy k ránu
ve vzduchu kouř
hořícího dřeva
plameny blízko
očí tvých
kouř odhrneš
mlčky z čela
slovy nic
nepovíš
na bílém tričku
veliká šmouha
ruce od pilin
v očích je výzva
tvých doteků
v modrých peřinách
modré květy v tmách
usínám po tvém boku
a zas hoří čas
objetí v růžovém
světle bez duše
co asi změní
nic
jsi jen stín
v zapomnění
rok opsal kruh
sčítání dokončeno
jaké máš dnes, lásko
vlastně jméno?
Přečteno 415x
Tipy 36
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Raduzk, Holis, jedam, Selča, Lota, labuť, Jiparo, Mbonita, ona, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)