Dobrú noc...
Anotace: posielam k tebe...všetko,čo mám... spinkaj...spi....
...pošlem k tebe moju silu,
ktorá zakryje ťa po hlavu,
privolám aj nočnú vílu,
nech prinesie sny na slávu.
nočné mory nech sa vzdalia,
a ostanú krásne sny,
prebúdzaj sa za svitania,
privri oči,spinkaj,spi...
Přečteno 279x
Tipy 9
Poslední tipující: radexk, Psavec, Jin, Holis, Simísek, enigman, Bíša, fab four
Komentáře (0)