Komunikace III
Anotace: Ve znakové řeči slovo "manžel" a "řízek" mají velice podobný, lehce zaměnitelný znak. Konverzace formou otázek a odpovědí pak vypadá takto:
Lektorka:
Řekněte něco o sobě.
Jste vdaná?
Studentka 1:
Ano, ještě jsem zamilovaná.
S mým řízkem jsme teprve od léta.
Lektorka:
Ach, jak nám tu láska rozkvétá ...
A co potomky, plánujete?
Řekněte, přece děti chcete?
Studentka 1 (rdí se):
Na to jste se ptát neměla ...
Snad mi je můj řízek udělá.
Lektorka:
Teď probereme potraviny
a odpoví nám někdo jiný.
Co bylo k obědu v neděli,
jestlipak jste se poměli?
Studentka 2:
Opravdu jsem se poměla -
- brambory, okurek, manžela.
Přečteno 278x
Tipy 31
Poslední tipující: sýc, Isobel, Manon.H, shakespeares, střelkyně1, Psavec, Holis, Bíša, hanele m., kouzelníček, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)