Anotace: -T-I-C-H-O-
peknej napad, libi se mi i slova uzita, pekne si to zpracovala netopyrkova :)
11.11.2008 09:42:00 | saddova
Jednou jsem stál s tichem co strašně bolelo.Musel jsem ho svým šepotem obejmout, aby přestalo plakat nářky ubližujícího nic…
11.11.2008 07:39:00 | kouzelníček