Stydlivé dotyky noci
Anotace: …nevím proč, nesmím, chci …žiju. Vždycky to nějak dopadne… /Vím, žes nechtěl, abych děkovala… stejně – děkuji!/
.
Anthony Hamilton – Dear life
http://www.youtube.com/watch?v=ENqBoYpYZIg
.
Pověz jestli
pořád věříš
že padající hvězdy
přání plní
Odpověz mi
opravdu jsi
nebo je vše kolem
jen dychtivým sněním?
Po obrubníku tančím
jen aby ses na mně smál
chci, abys věděl
že příště existuje
a hledal svoje štěstí dál
U kolejí vezmu kámen
a o zrezivělé zábradlí
zabroukám píseň nočním ptákům
pak bohužel musíš zmizet
doprovázen šeptáním
osamělých
pozdních
nočních
vlaků
Mně nezůstane nic jen věřit
že pochopíš moje tajné sny
i ty hříšné, co nikdy se nevyplní
já nestydím se za ně
- snít zakázáno přeci
(zatím ještě)
není
Za tvým stínem
vůní tvého
úsměvu ještě nevinného
(protože noc patřila opět jenom nám)
s vděčností nekonečně upřímnou
s hojivou radostí
nestoudně
zašeptám
to své děkuji
/pak ještě
dotknu se tajů
nevyzpytatelné noci
pohledem zvednutým ke hvězdám
k měsíci
...v té chvíli patřím
opět
mezi ty s nadějí
- v života šťastné konce věřící/
.
Přečteno 333x
Tipy 24
Poslední tipující: Fighting Dreamer, el viento, Actafool, Holis, BARBYE, Triffid Kolbe, Myrja, blue, Belmon, její alter ego, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)