Anotace: ...nikdy bych neřekl, že je to možné... Zvlášní poděkování léčitelce květin, stromů a duší.
Volám po kontaktu, že bych taky chtěla!!!
Přesně toto hledám , odbýt já se nadám!!!
Kde ji najdu léčitelku? Nebo jenom muže léčí?????
Vrací lásku svojí péčí?????? Je to tvoje žena milá,
v představě jsem pochybila???
ST!
12.11.2008 00:34:00 | Veselý Drak
To je hezké,když někdo na někoho tak zapůsobí.
Pěkné je i děkování v básni
11.11.2008 21:37:00 | s.e.n
Máš skvělou léčitelku :-)
11.11.2008 08:50:00 | JaniHani
To je milé, na mne má největší účinek léčení láska... láska mého drahého, když mě mazlí, miluje, hladí a říká "Miluji Tě!"
11.11.2008 08:16:00 | NikitaNikaT.