Město ve jménu ďábla
Anotace: zpěv o městě, lidech města, životě města
Zapomenuté děti slepé matky
teleskopy hlav a rukou
hněv a nahromaděné bezpráví
budoucí sny rozmělněné realitou
otázky zapíjené stejnou odpovědí
deštěm se teprve uklízí
deštěm je les plný světel a lesků
…
Déšť ztrácí vodu
a slunce postrádá svůj lesk
jídlo tvoří hlad
a pití neukojí hledání
hledání postrádá počátek
a konec žije jako jeden z nás – blízký, ale neznámý
město je nestárnoucí matka
město je víla zpívající písně času – o lidech
město je matka nenarozených dětí
město je ruka těšící před popravou
město je bič života
město je krvácející rána
město je soumrak věčného spánku
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CorrimsonTom, Agniezka, Lady Carmila, Le loup-garou, 6thSun
Komentáře (7)
Komentujících (4)