Konečně jsem měla trochu času zase si něco od Tebe přečíst. Miluju to, tu vlnu teplého porozumění a, které mne vždycky po přečtení nějaké z Tvých básní zaleje. Je to jako smutný úsměv. Rozumím..
12.12.2008 12:58:00 | Adie.80
Krásné, tak pocitové, myšlenkové, lehce smutné a první sloka je dokonalá, působivý závěr. ST! za obsah.
11.11.2008 10:23:00 | NikitaNikaT.