Potřebná
Podpora je důležitá
potřebná však ne moc vžitá
Podpořit druhého je základ
pokud je na člověka život
někdy těžký náklad
To myslím ocení každý z nás
a dalším lékem na všechno
kromě podpory je čas...
Když podprora a čas jdou v páru
je to silaná dvojka
co nepodléhá lehce klamu...
Přečteno 293x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, WAYWARD, kroužek, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Květka Š., Jin, NikitaNikaT., dead-head, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)