Anotace: /špatná/
nerikej o vlastni basni,ze je spatna(pokud teda nechces,aby ti vsichni ostatni rikali,ze spatna je,coz dost pochybuju)takhle nam to cpes uz na zacatku,ze vlastne ani nema smysl ji cist. :)
parkrat jsem to taky napsala,ale bylo to,protoze jsem nestala o to,aby ji kdokoliv komentoval nebo hodnotil jinak,nez jako ´spatnou´.
jinak,neni nic extra.takova normalni,prumerna basen,co se tahne,az se dotahne a ctenar je za to rad.
:)
11.11.2008 17:25:00 | Layla.