Tužka
Anotace: Píšu si jen tak bez rýmu tužkou čtyřbarevnou...
Jsi jak čtyřbarevná vypsaná tužka
pohozená pod mou postelí.
Já zvednu tě z prachu
a naplním tě.
Červenou touhou
modrou nadějí
černým smutkem
a zelenou jistotou.
Všechny ostatní já zahodím do koše
věčného zapomnění.
Budeš jen ty.
Má čtyřbarevka.
Přečteno 316x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Bíša, Triffid Kolbe, Holis, ona, Tacca, Lota, labuť, isisleo, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)