Bezejmenná
Neptám se proč, odpovědět můžu sama:
Protože žít chci jedno velké drama,
protože zle je, když si herec zvolí
ponurou, smutnou, depresivní roli.
Avšak ta volba byla uvážená.
Živote sraz mě. Sraz mě na kolena,
setni mi hlavu, máme premiéru.
Scénář tak píše. Já si nevyberu.
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Psavec, jusTMee, Mario de Janiero, Bloodmoon
Komentáře (3)
Komentujících (3)