Rukověť bojovníka
Anotace: Ty jenž čekáš, zítra zemřeš
Překroč,
projdi,
kruh ohnivý.
Pozvedni,
vytas,
meč krvavý.
Nečekej,
nemarni,
čas zdráhavý.
Bodej,
sekej,
zkrz opar stínový.
Doufej,
věř,
v plán nouzový.
Dořeš,
dokonej,
úkol bezvěrný.
Zemři,
padni,
pro to co jsi.
JSI BOJOVNÍK!
TŘÍMÁŠ ZBRAŇ!
SLABŠÍ CHRAŇ!
A...........
VÍCKRÁT NEUSTUP!
SMRT VYKOUPÍ,
ČINY TVÉ,
CHRABRÉ!
ZBRANÍ JE BOJOVNÍK...
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)