Inspirace
Anotace: No je to moje první "dílo". Tak snad se to bude dát číst
Každý den ten stejný
rým,stejný verš
i stejný šprým.
Stránky popsané
od okraje k okraji.
Řádky prohýbající se
pod tečkami a čárkami
Text naivní postrádající poentu.
„Myslím, věřím, doufám.“
Hledám v sobě poetu.
Tvář bledne s každou minutou
A tužka tlustou čarou
vykonává poslední tah nad větou.
Pak guma přijde ke slovu.
A já „jedu“ stránku od znovu
Někdy se hold nedostává
to slovo mladé generace.
Co, co, co je vlastně ta inspirace?
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: Daisy.., Bíša, Anita Buchtová, Paulín, losscar
Komentáře (4)
Komentujících (4)