Tak poslouchej a chvíli mlč....nic víc si nepřeju..
Anotace: Už asi fakt nemůžu....tak jako už tolikrát......
Věříš na zázraky?
já už ne...
Zklamaly mě,
tak jako tvý hnědý oči....
Nepřestávám myslet,
a je mi z toho fakt zle....
Takže dnešní večer,
se opiju do němoty....
Chci mít totiž pocit,
že jsem totálně nad věcí.
A nechci poslouchat ty tvý kecy,
jaká podle tebe doopravdy jsem.
Nebaví mě to,
tak jako mě nebaví se s tebou hádat....
Proklínám,
den, kdy mě napadlo být s tebou!
Láska,
přináší jen maléry....
Tak s dovolením....uhněte...
ráda bych se jí totiž vyhnula obloukem...
Přečteno 285x
Tipy 10
Poslední tipující: Oťas, Metcheque, Skywalker, *whatsoever*, Psavec, Mario de Janiero, Bíša, Paulín
Komentáře (7)
Komentujících (7)