Martin
Anotace: Martinská-i když bez sněhu
Mám rád ty noci listopadu
kdy večerní chodci
choulí bradu
před sněhem Martina
ve vzduchu visí vůně sladu
a měsíc zvolna usíná.
Jak lovec co je znaven lovem
ta černá duchna nad Krumlovem
přikryla naše snění
do rozednění
Mám rád ty noci listopadu
pro sebe chvíle ticha kradu
a s tou co netančí
toulám se v podzámčí
po kostkách dlažebních
ulicí hradební
obrazy z dražeb mých
nasáklý historií
se s námy nocí vpíjí
do dalších rán...
Přečteno 249x
Tipy 11
Poslední tipující: Tomáš Marný, Myrja, Holis, Psavec, Tacca, Verena, Mbonita, NikitaNikaT., Paulín
Komentáře (6)
Komentujících (6)