Oooo luno jak záříš
Luno tak záříš!
Voláš mě,
volám tě,
do duše vkráčíš.
Máš mou moc,
mám tvou zlost,
prokletím požehnaná,
noc,
co svítáním nekončí,
vražedná žíznivost,
lásko!
Krev kane po lících.
Krev nevinných,
mimochodem,
už mrtvých,
s posledním výdechem,
křeči a bolesti,
loučí se,
v kruté slasti,
potřebě zabijení,
zběsilosti!
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)