po chodniku kráčím..
kam mne nohy vedou..
obvykle se mračím..
na ty ksichty kolem..
co maj barvu šedou..
mel bych za ne nejspis chvilku drzet tryznu..
a nebo si radeji cvaknu litr optimismu .o)
26.11.2008 21:05:00 | Bean
Zajímavá myšlenka, nedávno jsem si všiml víka od kanálu, na kterém byl německý nápis z protektorátu, tak mě taky napadlo, co všechno by takový poklop mohl vyprávět.
11.11.2008 21:47:00 | Tygropes