Matně se odrážejí
Anotace: Melancholická ...
Ulicí drobným deštěm skrápěnou
Kamennými kostkami dlážděnou
Chlapec s dívkou bok po boku kráčí
Siluety jejich na mokrých kostkách
Matně se odrážejí, v jedno tělo splývají
A oni pomalu jdou, tou ulicí zcela opuštěnou …
Komentáře (6)
Komentujících (5)