Přání
Anotace: Musím se vám s tim pochlubit, páč ještě ted' jsem z toho vyplesklá:) s touhletou básničkou sem vyhrála 3.místo v soutěži Jiřího Žáčka:)zážitek na celej život:)
Chtěla bych býti stromem
v nedotčené zemi.
Chtěla bych býti nebem
bez chemických směsí.
Chtěla bych býti stéblem trávy,
jež svobodně roste.
Chtěla bych býti růží s velikými květy,
jež jsou jako krev rudé.
Chtěla bych býti půdou
a bez hnojiv dávat život rostlinám.
Chtěla bych býti svobodnou
a jako ptáci létat naproti krajinám.
Krajiním vzdáleným a nedosažitelným.
Krajinám již dávno pro svoji krásu ztraceným.
Přečteno 319x
Tipy 11
Poslední tipující: lady_esik, Quigleika, kikis, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, danaska, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)