Anotace: v době, která mi připadala moc bolestivá...v době kd jsem kvůli sobě ztratila hodně lidí, které jsem měla moc ráda a mám pořád
není dobře si tohle myslet, vždycky jsou i hezké chvilky, které si lidi kolem tebe pamatují... určitě i ty umíš rozdávat úsměvy a asi zatím jen nepřišla správná chvíle. bojuj a uvidíš, že bude líp! když se takhle trápíš, tak to máš srdíčko na správném místě a druzí ti určitě tvoje chyby odpustí, vždyť nikdo není dokonalý... hlavu vzhůru! :)
12.11.2008 15:25:00 | lennerka
..a naděje tě doprovází všude,...vezmi ji za ruku...jděte spolu naproti šťastným dnům.
12.11.2008 13:32:00 | Mario de Janiero