Od chvíle co se znám
Hologram měsíce
nalepený na skle
pokoje slintá
stářím
(a v ústech mi hnijí
nevyřčená slova)
Corsovo moře
je mokřejší
než se zdálo být
a naděje klimbající ve
ventilátoru
drží všechen ten
vzduch uvnitř
Z mých lásek je prach
z mých lásek
jsou ženy bez očí
Zatímco přepínám
stanice
uplynulo celé století
***
Přečteno 356x
Tipy 26
Poslední tipující: hanele m., Žqáry, Rybí_kost, Marfuša, Triffid Kolbe, Marcella, Holis, JardaCH, NikitaNikaT., Favi, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)