Anotace: Může znít politicky i nemusí,může to být mezi dětmi,či dospělými i nemusí,ale je to rozhodně mezi námi-živými..
Ach ano, je to mezi námi živími. Zákeřnost a podlost... nenávidím. Bývaj často podnětem k bitce. Fuj! ST! za obsah. Dobré.
13.11.2008 15:39:00 | NikitaNikaT.