Papírový drak

Papírový drak

Anotace: .

je to jen papírový drak
který na zem vrhá stín
a já jednou do oblak
s tím drakem poletím

je to jenom lodička
která kotví v zátoce
jednoho dne vodička
odnese mě tam kam chce

celý život byl jen sen
co se mi měl v noci zdát
a potom když přišel den
pryč je co měl jsem rád
Autor někdojiný, 12.11.2008
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel