Surrealistická láska
Anotace: ..ztracené surové třešně
Lidé s planetou s oblohou zelenou
teplá bříza vtiskla vzpomínky
na zdi plné ironie a zlosti
ztracená na vodě s drápavým sklem
vítr stoupá vzhůru
jak hurikán ve vodě
krásný smrtihlav
rozbil cihly z radosti
rozzlobená a v koutě převýšená
načatá a neupravená
ztracená i poškozená
láska
hrobové ticho v posteli rozléhá se
přes mohutné barikády smutku
nalézá se
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Mario de Janiero
Komentáře (1)
Komentujících (1)