Bitvy
Anotace: ...ty životní...
Byla jsem douho sama
sama sebou pekelně zklamána
Pak jsi se zjevil ty
políbil jsi moje rty
A vše se jak kouzlem proměnilo
vše zlé se téměř roztavilo
Dala jsem ti svojí lásku důvěru
byla jsem šťasná že tě mám
Pak zase jsem se zklamala
a ty jsi u toho tentokrát stál
Hrál jsi v tom hlavní roli
já byla jsem v tu chvíli sama
na na bitevním poli
Tohle byla moje asi třetí životní bitva
ve které jsem vyhrála...
(Těch prohraných je vícero)
... a život svůj zas na chvíli získala...
Však bitvám konec není
dokud se život ve smrt nepromění...
(A i potom se musí bojovat)
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)