II.Bezejmenná
Anotace: AH ah...probudila sem se a první co sem udělala, že sem se chopila propisky..
Zapadla hluboko do křesla
a psycholožka stokrát na ni řvala
zapadla hluboko do křesla
vždyť byla teď tak malá, malá, malá...
zapadla hluboko do křesla
svou vinu na těch stavech přece znala
zapadla hluboko do křesla
a v tu chvíli se pouhým stínem stala
Zapadla hluboko do křesla
co přinesla, to všechno odevzdala
zapadla hluboko do křesla
a byla jsem tak malá, malá, malá...
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, kroužek, Bloodmoon, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)