Anotace: Nic nebude. A s tím se smiřuju i v téhle básničce.
Anewue: naser si, já narozdíl zřejmě od tebe svoje básničky nepromýšlím aby se rýmovaly nebo aby na takových polenech jako ty zanechaly dojem... píšu to, co cítím, a je mi úplně šumák co ty si o tom myslíš...
13.11.2008 19:36:00 | child.of.saviour
Úplně ignoruješ nějakou formu vázané básně. Použila si příliš mnoho rýmů tebe-sebe, tebe-nebe... To se opravdu nedalo vymyslet nic jiného? Zkazilo by mi to dobrý dojem z básně, kdybych nějaký měla... Příště se těm klišovitým, jednoduchým, ohraným rýmům vyhni a zkus to trochu prozářit něčím neobvyklým.
12.11.2008 23:08:00 | Anewue
Pěkný pocit cítím z tvého dílka, po básnické stránce. Líbivá
A jinak ať to nebe je tady vždy pro tebe. Bez něj či s ním...
12.11.2008 21:46:00 | Isobel