V sanitce
Anotace: Děkuji doktorům z fakultní nemocnice Brno Bohunice...
Modrá...nic...modrá...nic
Siréna houká do ulic,
zase nemocnice...vždyť já jsem bojovnice...
Duše běhá maratony, tělo zaostává...
Ne! Za to, co mám, jsem ráda, to se prostě stává!
A může být mnohem hůř!
Modrá...nic...modrá...nic
v oknech bílých nemocnic
holé hlavičky, prázdné lavičky
a všude naděje, na každém kroku...
To poslední co zbývá všem nemocným!
Modrá...nic...modrá...nic
v odpadcích popelnic
sbírám své poslední síly...
co v útrobách tam hnily,
Prostě musím žít!!!
Přečteno 431x
Tipy 11
Poslední tipující: Pastička, Agniezka, NikitaNikaT., blue, Swimmy, *whatsoever*, Tacca
Komentáře (2)
Komentujících (2)