zivotní parodie (co paroduje sama sebe)
východy slunce
šálky kávy
krabičky cigaret
básně
holky
západy slunce
//který nevidíš
ty slepče!//
jedna sklenka, dvě, tři..
možná víc
a pak jen chodník
/uprostřed ulice?/
náraz do zdi
snaha otevřít byt
a zavřený oči..
rychlej život
co ani neni životem
hm?
/a co láska?, ptáte se? sex sex sex. o nic jinýho dnešním lidem nejde./
/poezie
kytarový sóla
alkohol/
životní parodie
Přečteno 435x
Tipy 8
Poslední tipující: embryo v hlave, Psavec, Bíša, WAYWARD, Veru, Tacca
Komentáře (4)
Komentujících (3)