POKORNĚ PROSÍM
Anotace: - Jímavé tišiny -
°
ponořen v sobě
. . .
ráno odklusává za obzory
mizí mezi stromy na pastvině
. . .
slyším znovu známé písně
elegie
žalmy
jen žádné modlitby
. . .
ponořen v sobě
hledám svého Boha
. . .
marně
. . .
odešel . . . ? . . .
. . .
zmizel mi
. . .
cítím se nejistě
slepeckou holí
oťukávám cestu kolem vašich zdí
. . .
okolo vašich oken
. . .
tichounce
neviděn
. . .
zmatený
. . .
hledám tu správnou cestu
správné rozhodnutí
. . .
než se můj Bůh vrátí zpět
může být pozdě
. . .
pomoz mi Ariadné
pokorně prosím
pomoz mi . . .
°
Přečteno 282x
Tipy 16
Poslední tipující: fialová, Marfuša, Nút, Myrja, Holis, ona, spare, danav, vapiti, Noc17, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)