Předposlední cigareta
Ušmudlané představení
nedělního rána
ti rozmazalo stíny
a nenaučilo tě chodit
A tak bych
největší přínos
spatřoval v tom
co vlastně bylo
a hlavně
nebylo
Nechce se ti bavit
s nedovtipnou školačkou
zavíráš oči
nemyslíš na dveře
Bariéry
jen tužší překližková hmota
co se dá vykouřit snadno
jako předposlední cigareta
z červenobílé krabičky
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: Rolnička, fuu, Tomáš Marný, Maura, Helena Sládková, Vladimír P.
Komentáře (1)
Komentujících (1)