Často si říkám...
"Co když se dívá?
Chci,aby se díval...
Díval se a já to nevěděla..."
18.10.2017 06:11:45 | Dreamy
některé věci
si v sobě uložíme
tam někam dozadu
kam už skoro nechodíme
jenom někdy
náhodou
když něco hledáme
se tam zajdeme podívat
a nestačíme se divit
co všechno jsme v životě
odložili
některé věci-zážitky
oprášíme
a vneseme je zpět
do života
jiných se stále bojíme
a nebo jsme prostě rádi
že jsou právě tam
prostě si s nimi
stále nevíme rady
kdybych Tě neměl Péťo
tak bych přišel
o tuto zpětnou sebereflexi...
Děkuju
:-)
18.10.2017 07:01:38 | piťura