..až spravedlnost..
Anotace: ..a to mezidobí mě kupodivu začíná bavit :o))
Sbírka:
..mimoděk..
..až spravedlnost konečně už svolí
a osud spráská vší viníky holí
pak pomlouvači nejspíš zablábolí
že jejich jednání - jen štěk byl ve dvojroli..
..až spravedlnost konečně se vzbudí
a osud roztočí všem křivákům své sudí
pak podvodníky o nic neochudí
neb jejich jednání - jen ubohá křeč v hrudi..
..až spravedlnost konečně se vzchopí
a osud k bezmozkům si pozvedne svá kopí
pak hysterky zas dramoscény ztropí
neb jejich jednání - pramení z tlupy opí..
Přečteno 366x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, j.c., Iva Borecká, Bíša, NikitaNikaT., Maura
Komentáře (3)
Komentujících (3)