Moc pěkná slovíčka, taky bych chtěla aby pro mě někdo napsal básničku...:)
25.11.2008 20:04:00 | mauvais-ange
Ne tak rychle
až mi to dojde
napíšu rád
Malinkou básničku
pro jednu holčičku
co přestává si hrát
Na struně života
začíná pomalu
své tóny vydávat
Do světa dospělých
svou píseň pět
noty rozdávat
...přeju hodně posluchačů :-)
13.11.2008 17:12:00 | WAYWARD