Já, ty a on
Louže zrcadlily duše,
pár tahů zelené tuše
vytvoří strom.
A to je on,
prádávný blázen nadějí,
že se na něj raději
nevykašleš.
V loužích jsme počítali,
sedm hvězd přivítali
a osmou ne.
Tajemné
ticho nás obklopilo,
pustíme mu tu žilou
bláznovi.
V loužích jsme stáli tři,
nekonečnou rozepří
rouděleni.
My nejsme oni,
jsme já, ty a on,
zahraj na xylofon
bláznovi.
Komentáře (0)