Anotace: taková byla vzdušná... a chladně líbala čela....
Sbírka: Nadějné až pozitivní
Taky musím říct že krásná, tak už aby zase byla. (Noc) :)
06.02.2009 11:49:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
nečekaně krátká, a i docela nečekaně jiná.. Ovšem stále velmi kvalitní..:)) copak copak?
17.11.2008 19:26:00 | prostě Zuzana
tohle je na ST. líbí se mi, jak je to stručný, výstižný, narvaný emocema... rozlouskne ti dlaň, to je mimochodem hodně silný, to se mi strašně líbí. a mám pocit, že nás navštěvují podobné noci. wrau. roboti říkaj ani ZaBoHa, ale já jim stejně nevěřím, oni nemaj city.
15.11.2008 23:37:00 | kokeš od pana krbce
Pěkná básenka, opravdu se povedla, leč smutek se mne lehce zhostil..
13.11.2008 20:12:00 | NikitaNikaT.