niki... tobě už z té samé lásky na literu úplně jeblo... můj názor... nejsu jeblý...
14.11.2008 02:27:00 | Favi
Mho, nevím, nemám na to konkrétní názor, jsou to lidé, kteří v něco věří a myslí si, že je to sprváné... jen můj názor. Nejsu "skin".
13.11.2008 20:54:00 | NikitaNikaT.