Spolu
Anotace: Pro Taru,opět ale hold mě inspiruje :-)
Po pár dnech,
jsme se viděli,
úsměvy na tvářích,
se nám vykouzlily,
kouzelnými proutky,
letadla umění,
přístavy hudby,
rádiové vlny,
kytarové songy,
v restauraci,
kolem nás tančí,
slova lásky ožily,
nežne jsme se políbili,
mezi námi proudí sny,
z horských potoků,
do rozbouřených moří,
dva potápěči,
kteří se neutopí,
rudou růži,
čokoládové vlasy,
ohnivé oči,
krásné srdce,
vidím na fotce,
mé lásky,
když usínám.
Přečteno 287x
Tipy 22
Poslední tipující: Jesus, Anežka, Caracol, Holis, WAYWARD, Psavec, LucQa, Bíša, Mbonita, její alter ego, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)