Zlá chvíle
Anotace: I takové jsou nálady když se nedaří podle představ...
Sbírka:
Zklamání.
Já nevím co se se mnou děje
můj svět se točí pozpátku.
Na černých linkách beznaděje
vepsaná slova do řádků.
Bezduchá slova nicoty
linky se černé prohýbají.
V krajině věčné temnoty
životy lidí skomírají.
Studená prázdnota osudu
sklesle mi hledí do očí
chci vstát a říct já tu nebudu
kdo mi ten film rychle přetočí.
Tak kdo?
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Holis, Triffid Kolbe, Psavec, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)