Barvy života
Anotace: původně to měla být báseň o jedné krásné slečně s rusými vlasy, ale výsledek je zcela jiný
Rusý trávník na horách,
emeraldový bratr luny,
odráží chapadla duhy,
roste v čirých nádobách.
Modravá dálava neznáma,
purpurem bují život,
předvádí sílu přírody pilot,
rýsuje se noční zahrada.
Bílí dˇáblové se smějí,
šedý tok času kolem plyne,
žádného z nás nemine,
a andělé z nebes padají.
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
Komentáře (0)