Drak a letmý vzkaz
Jenom krátce vzkazuji..
vše je lepší..smích se vrací.
Co by to bylo za draka, kdyby nezakryl oblaka...
za letu viděl všechno z výšin jiného úhlu vidění...
nitro si letem světem ztišil
v samotě našel řešení......
Je to jen drak a vzkázek letmý
že lekci dostal, zažil, přijal...
Světlé už vidí barvy ze tmy
Tam v nebi písmen výšinách
setkání v LITERU jej spásné mění...
Psavec a Holis, Bíša, Miva...
tam ve všech našel zalíbení
bylo to náhlé zjištění,
že každého zvlášť si draze cení....
tušíc ve psaní poslání...
Přečteno 320x
Tipy 14
Poslední tipující: maranika, kouzelníček, labuť, Holis, Anita Buchtová, strašidýlko-střapatý, Tacca, Helena Buchtová, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)