Anotace: Obdivuji Tvé krásné básně často si je čtu.Držím ti palce v životě ač tě vůbec neznám.Inspiruješ mě.
souhlásím s tebou mexx, nikitanika je vyjimecny basnik, jeji basne me hodne oslovuji, jsou neuveritelne krasne, a to hlavne tim ze jsou v nich citit skutecne pocity, pravdive a uprimne za nic se neschovávající.
21.11.2008 18:44:00 | losscar
Jéje, děkuji, ale myslím, že jsou tu autoři, kteří píší mnohem a mnohem lépe. Já su jen takový podprůměrný pisálek, co občas písne myšlenky, které mnou prochází, abo někým jiným, zkrátka dění kolem všade... píšu v domnění, že by to mohlo aj někomu pomoci, pro lidi, v podobné situaci, abo naopak... jen pro potěchu, pro uvolnění... Za básenku moc a moc děkuji. Hodnotit ale nemohu, pač je to osobní.
13.11.2008 23:14:00 | NikitaNikaT.