z poznámek
Anotace: jedna dle poznámek z nedávné minulosti
Bolíš,
bolím,
bolíte -
kdo ještě není zraněný?
Cyklicky
– raz - dva - tři
– raz - dva - tři
záchvat smíchu a pak řvu
jak tygr slova drzá,
slova pýchy a ne odvahy
a rozvinu vlajku své
domýšlivosti a paranoie,
až se sama sebe
jen ještě víc leknu,
pak zase na kolena kleknu
bez naděje na změnu
žiji? Nebo prožívám?
Chci pryč! Chci ven!
Však jen hlouběji
zapadám ...
A nebude hůř
ba ani líp
(ne)lze se odnaučit
neposuzovat?
však přesto všechno
může někdo vedle stát ...
Přečteno 327x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fab four, JardaCH, Holis, Simísek, Thesssinka, Bíša, Psavec, Mbonita, piťura, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)