Black Goethe
Anotace: Zahalil ho černý háv
Jsi strunou na mé loutně,
zrdcadlem v mojí duši,
však každý to již tuší,
jak pianem hraješ ten ton,
od početí tě hledám,
čekal jsem ten den,
kdy uhraneš mě jen,
svou něžností a polibkem
tak veď mě jen,
tam do míst tajných zázraků,
budu tě držet za ruku,
pak náhle přidám do kroku,
ty na mne zakřičíš hochu,
naš žívot je spojení,
z tvých slov cítím souznění,
chci s tebou navždy snít.
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá
Komentáře (0)