Toužím...
Anotace: Stará... prázdninová... kňourající...
Toužím po Tobě můj milý…
…tak jak jen můžeš spát?
vedle mne tiše oddechovat?
Toužím po Tobě můj milý…
…tak proč jen dostává se mi trýzně těla
nemám právo se Tě dotknout,
i když bych moc chtěla
Toužím po Tobě můj milý…
…mé tělo v plameni
a ty jako skála o nichž se rozbije
Pak ráno vstáváš – To bylo dnes ve stanu horko.
Já mlčím, i když křičet chci
To já můj milý,
to já vedle Tebe touhou shořela.
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: střelkyně1, NikitaNikaT., Chonglee, nrocinu Jednorožec
Komentáře (2)
Komentujících (2)